Regional ingredients meet creativity and attention to detail: in the middle of the Jungfernstieg you can experience our Hamburg spring menu with the best view of the city hall and let our favorite city melt in your mouth.
We are back with new pleasure highlights: after the long forced break, we celebrate with you the start of the culinary year 2023 with the best of our international-Hanseatic cuisine in a multi-course menu sequence, refined with attention to detail. Enjoy with us the interplay of hearty spicy notes and sweet components in the maritime ambience under the Alster arcades.
STARTER
Tatar of the "Holstein" beef "VLET style"
Marinated onions, pickled carrots and "Knuspert"bread
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INTERMEDIATE COURSE
Sweet potato-ginger-cream soup
Orange filets and gin cream
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MAIN COURSE
Fried filet of the sea bass
Sauce choron, warm fennel salad and parsley risotto
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DESSERT
Passion fruit creme brulée
Caramelized peanuts and golden berry
3-course-menu (without soup) € 47.00
4-course-menu € 52.00
Please mention the keyword "Hamburger Frühlingsmenü" when making your reservation.
VLET KITCHEN & BAR
Jungfernstieg 7 • 20354 Hamburg
Telefon/Reservierungen unter +49(0)40-350 18 99-0
Gruppenreservierungen unter +49 40 200064-222
E-Mail info@vlet-kitchen.de
Öffnungszeiten:
Dienstag bis Freitag 11.00 bis 24.00 Uhr
Samstag und Sonntag 9.00 bis 24.00 Uhr
Bitte beachten Sie unsere Küchenzeiten:
Dienstag bis Donnerstag
11.00 - 17.00 Uhr - Lunch
14.30 - 17.00 Uhr - Kaffee & Kuchen
17.00 - 21.30 Uhr - Dinner
Freitag
11.00 - 17.00 Uhr - Lunch
14.30 - 17.00 Uhr - Kaffee & Kuchen
17.00 - 22.00 Uhr - Dinner
Samstag
9.00 - 12.00 Uhr - Frühstück
12.00 - 17.00 Uhr - Lunch
14.30 - 17.00 Uhr - Kaffee & Kuchen
17.00 - 22.00 Uhr - Dinner
Sonntag
9.00 - 12.00 Uhr - Frühstück
12.00 - 17.00 Uhr - Lunch
14.30 - 17.00 Uhr - Kaffee & Kuchen
17.00 - 21.30 Uhr - Dinner
HINWEIS FÜR HUNDEHALTER:INNEN
Auch vierbeinige Gäste sind bei uns herzlich willkommen!